Peri UP Rosset

Pokud potřebujete perfektní a neustálý přístup k pracovišti, které se nachází vysoko nad vámi, systém hliníkového schodiště PERI UP Rosett Flex 75 je ideální volbou. Nabízí snadnou, bezpečnou a rychlou montáž. Díky montáži čelních schodišťových sestav získáte snadný přístup k jakémukoliv podlaží. S tímto systémem získáte skvělou adaptabilitu i ve stísněných tvarech a u složitých tvarů budov. Samotné přizpůsobení výšce stavebních otvorů lze provést nezávisle na výšce podlaží za pomoci konzol nebo kratších schodišťových ramen s délkou 1,50 m a výškou 0,5 m nebo 1 m.
Jelikož je tento systém přizpůsobitelný, využijete ho u většiny typů staveb. Schodišťová ramena v modulu vám umožní přístup k pracovištím nebo staveništím až do výšky 90 metrů. Schodiště lze instalovat stejnosměrně i protisměrně. celá konstrukce je velmi pevná a stabilní.

Další informace

Dovolené zatížení je 2,00 kN/m2 pro schodišťová ramena a podlahy nebo 2,00 kN/m2 pro celou konstrukci na délku výstupu 20 m. Schodišťová ramena mají šířku 75 cm, světlá šířka schodiště je 67 cm. Je zde zapotřebí jen malé množství kotev. Výškový modul je nastavitelný po 25 cm, což vám umožní přístup ke všem podlažím a máte zde možnost přizpůsobení bočně uchycenými konzolami. Schodiště se skvěle hodí pro stavbu i dokončovací práce. Lze z něj vytvořit i kompaktní přístup uvnitř budov s malými místnostmi. Schodiště může posloužit i jako pracovní plošina pro stavební úpravy stěn. Nabízí se vám standardní provedení pro běžnou výšku podlaží 2,75 m.