GEDA 1200 Z/ZP

Potřebujete spolehlivou plošinu na stavbu? Pak je ideální tento produkt. Velká nosnost přepravní plošiny GEDA 1200 Z/ZP umožňuje rychlou a bezpečnou přepravu i objemných a těžkých stavebních materiálů. Se dvěma samostatnými ovládacími prvky lze GEDA 1200 Z/ZP použít jednoduše jako kladkostroj na materiál s rychlostí zdvihu 24 m /min nebo jako přepravní platformu pro osoby a materiály s rychlostí zdvihu 12 m/min.
Různé moduly platformy s různými nosnostmi a velikostmi nabízejí správné řešení pro jakoukoli oblast použití a jakoukoli výzvu na staveništi. Přes vysokou nosnost až 1 500 kg je přepravní plošina vedena pouze na jednom stožáru osvědčeného systému GEDA VARIO-MAST.

Další informace

Tento výrobek je odolný vůči korozi, povrchová úprava poskytuje ochranu před korozí a jejím následným poškozením, udržuje funkčnost komponent a prodlužuje jejich životnost. Najdeme zde také systém automatického mazání, snižuje náklady na údržbu. Je zde i diagnostický systém. Užitečný diagnostický systém umožňuje rychlejší a snadnější identifikaci chyb.